Szkolenie obejmuje 130 godzin zajęc, w tym 30 godzin zajęc teoretycznych i 100 godzin zajęc praktycznych.
Modułowy program szkolenia:
1. ZASADY BEZPIECZNEJ PRACY W KUCHNI 2. NARZĘDZIA I URZĄDZENIA STOSOWANE W KUCHNI 3. PRODUKTY ŻYWIENIOWE 4. PRZYGOTOWANIE POTRAW 5. PRZYSTAWKI I APERITIF, NAPOJE 6. POTRAWY MIĘSNE – WIEPRZOWINA, WOŁOWINA, DZICZYZNA 7. POTRAWY Z RYB 8. POTRAWY Z DROBIU 9. PORTAWY MĄCZNE 10. POTRAWY WEGETARIAŃSKIE 11. KUCHNIA WŁOSKA 12. SAŁATKI 13. CIASTA 14. PRZYGOTOWYWANIE PRZYJĘĆ, KATERING 15. ŻYWIENIE DZIECI, OSÓB STARSZYCH I CHORYCH
Koszt szkolenia: 2000 zł
Cena szkolenia obejmuje: - ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków - odzież roboczą - materiały dydaktyczne
Istnieje możliwość rozłożenia płatności na dogodne raty. Pierwsza rata wpłacana jest przed rozpoczęciem szkolenia w siedzibie Centrum Szkoleniowego lub na konto.
Czas generowania: 0.0653 sek., 0.0075 z tego dla zapytań. Użycie pamięci: 2,233KB