Menu główne
· e-mail

Witaj
Login:

Hasło:


Zapamiętaj mnie

[ ]

Kucharz
Szkolenie obejmuje 130 godzin zajęc, w tym 30 godzin zajęc teoretycznych i 100 godzin zajęc praktycznych.

Modułowy program szkolenia:

1. ZASADY BEZPIECZNEJ PRACY W KUCHNI
2. NARZĘDZIA I URZĄDZENIA STOSOWANE W KUCHNI
3. PRODUKTY ŻYWIENIOWE
4. PRZYGOTOWANIE POTRAW
5. PRZYSTAWKI I APERITIF, NAPOJE
6. POTRAWY MIĘSNE – WIEPRZOWINA, WOŁOWINA, DZICZYZNA
7. POTRAWY Z RYB
8. POTRAWY Z DROBIU
9. PORTAWY MĄCZNE
10. POTRAWY WEGETARIAŃSKIE
11. KUCHNIA WŁOSKA
12. SAŁATKI
13. CIASTA
14. PRZYGOTOWYWANIE PRZYJĘĆ, KATERING
15. ŻYWIENIE DZIECI, OSÓB STARSZYCH I CHORYCH

Koszt szkolenia: 1 500 zł

Cena szkolenia obejmuje:
- ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków
- odzież roboczą
- materiały dydaktyczne

Istnieje możliwość rozłożenia płatności na dogodne raty.
Pierwsza rata wpłacana jest przed rozpoczęciem szkolenia w siedzibie Centrum Szkoleniowego lub na konto.


 
 
Czas generowania: 1.1952 sek., 0.0042 z tego dla zapytań. Użycie pamięci: 2,227KB