belka topleft belka topbg belka topright
belka leftbg Menu główne
belka hori
belka rightbg
belka leftbg
· e-mail
belka rightbg
belka bottomleft belka bottombg belka bottom right

belka topleft belka topbg belka topright
belka leftbg Witaj
belka hori
belka rightbg
belka leftbg
Login:

Hasło:


Zapamiętaj mnie

[ ]
belka rightbg
belka bottomleft belka bottombg belka bottom right

belka topleft belka topbg belka topright
belka leftbg

Kucharz

belka hori
belka rightbg
belka leftbg
Szkolenie obejmuje 130 godzin zajęc, w tym 30 godzin zajęc teoretycznych i 100 godzin zajęc praktycznych.

Modułowy program szkolenia:

1. ZASADY BEZPIECZNEJ PRACY W KUCHNI
2. NARZĘDZIA I URZĄDZENIA STOSOWANE W KUCHNI
3. PRODUKTY ŻYWIENIOWE
4. PRZYGOTOWANIE POTRAW
5. PRZYSTAWKI I APERITIF, NAPOJE
6. POTRAWY MIĘSNE – WIEPRZOWINA, WOŁOWINA, DZICZYZNA
7. POTRAWY Z RYB
8. POTRAWY Z DROBIU
9. PORTAWY MĄCZNE
10. POTRAWY WEGETARIAŃSKIE
11. KUCHNIA WŁOSKA
12. SAŁATKI
13. CIASTA
14. PRZYGOTOWYWANIE PRZYJĘĆ, KATERING
15. ŻYWIENIE DZIECI, OSÓB STARSZYCH I CHORYCH

Koszt szkolenia: 2000 zł

Cena szkolenia obejmuje:
- ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków
- odzież roboczą
- materiały dydaktyczne

Istnieje możliwość rozłożenia płatności na dogodne raty.
Pierwsza rata wpłacana jest przed rozpoczęciem szkolenia w siedzibie Centrum Szkoleniowego lub na konto.

belka rightbg
belka bottom left belka bottombg belka bottom right

 
 
Czas generowania: 0.0813 sek., 0.0071 z tego dla zapytań. Użycie pamięci: 2,232KB

Jagiellońska 82/1, 70-437 Szczecin

tel: 91 434 77 27

e-mail biuro@gielar.pl